service@jlweb.se +46 0767 80 84 45

Läs mer Kontakt

Vi bygger din webbsida!!

Går du i tankarna att skaffa en webbsida, du kanske har en redan som behöver piffas upp eller kanske utökas? då har du hamnat rätt!

  • Nyproduktion.
  • Uppdateringar.
  • Webbsidehantering, utbyggnad, hantering av webbshop.
  • Plattform med CMS.

Tjänster

 

Webbhotell

I samband med att vi hjälper dig med din hemsida så kan vi även nu erbjuda webbhotell och hjälp med att registrera ett domännamn, vi anpassar webbhotellet efter vad din hemsida kräver.

Webdesign

När du beställer en hemsida av oss så kan du välja mellan lite olika varianter, vi anpassar funktioner efter dina önskemål.
Kontakta oss gärna med frågor om detta.

Administration

Vi kan även erbjuda löpande administration för er hemsida eller e-butik, vi bygger då din hemsida/e-butik och lägger den på vårt webbhotell, du betalar en fast månadsavgift som även täcker produktionen av hemsidan.

E-butik

Vi kan bygga din e-butik, vi anpassar den efter dina önskemål, ofta kan det räcka med att vi lägger upp en grund och sen kan kunden själv lägga in sina kategorier och produkter, men vi kan även hjälpa till med detta.

Driftinformation

Inga driftstörningar rapporterade.

Kontakta oss

Fakturafrågor

Kontakta oss gärna med detta när du har ditt betalningsID framför dig, vi ser gärna en direktkontakt via epost, service@jlweb.se.Support

Frågor gällande ditt konto hos oss kan du ställa via support center i din kontrollpanel, där kan du felanmäla eller beställa en tilläggstjänst av oss.Allmänna frågor

Har du allmänna frågor, exempelvis när du undrar om en eventuell beställning som du tänker göra, skicka epost till service@jlweb.se eller ringa/skicka sms till +46 0767 80 84 45.

Telefon

Ni kan alltid ringa oss, om vi inte kan svara så kan du lämna namn och nummer så ringer vi upp.


I de fall ni vill skicka sms så fungerar även det för oss!+46 0767 80 84 45

Krypterad e-post

Public key

Här hittar du vår public key!

Glöm inte att bifoga din egen public key i mailet om du vill ha ditt svar levererat säkert!

Your message has been sent. Thank you!

Covid-19

Pga Covid-19 och de rekommendationer som finns idag så tar vi för närvarande endast nya uppdrag på distans, kontakta oss om ni har frågor kring vilka tjänster som är möjliga på distans.